Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig en ögonbindel, för jag vågar inte se på dig.

Jorden har ingen plats för dom osynliga
så gå här ifrån, bli osynlig för jag vågar inte se på dig längre.
Även om jag går och drömmer om dig ibland.
jag ska sända dig mina osynliga vingar.
du kommer inte se dom, i dina ögon platsar bara guld och silver.
jag ska ge dig en gloria, av glitter.
för du är min ängel
Men jag vet, att du är en ängel med en svart gloria och vingar av blod.
jag vet, jag vet, jag vet.
du är himmlens unika ängel, även fast du lever på jorden.





Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-13 19:38



Bookmark and Share


  soulmate_
också så ofattbart bra med en häftig mogenhet!hehe,avgudar allt som har med tårar,djävlar, änglar och demoner att göra!bilderna är obeskrivliga..
2007-05-20

  Dead dreams living
Fin! ^^
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson