Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitsippor


häggen
delar vas
med vitsipporna

vitsippshavet!
snart går de under
med blad och allt

vitsippor
i år vill jag hinna se
hur de försvinner




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-07 23:04



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Jag vill också hinna. Här badar naturen i vitsippor! Men ...
2023-05-09

  Respons VIP
Vitsippornas enorma överflöd och plötsliga försvinnande känns lika magiskt varje år. Du understryker känslan.
2023-05-08

    Lena Söderkvist VIP
Ett bra trick på min ära. Om man inte hinner ut i naturen förstås...
2023-05-08

    Sefarge VIP
Ack jaa. ..!
Vitsippor med pollinerande
insekter skänker livlighet
och insikter till sinnet.
Såsom även denna haiku?
;)
2023-05-08

  lodjuret/seglare VIP
Texterna får en bukett violer från Flen
2023-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP