Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balkonghaiku


skratt på radion
skratt på grannens balkong
jag mittemellan




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-07 23:07



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Tänk om det var Dig som de skrattade åt?!? Du fick säkert dagens bästa skratt av alla!?!
2023-05-13

  lodjuret/seglare VIP
Det gäller både att verka insatt och samtidigt en smula tvetydlig, det känns gott att smaka på spännande ord.
2023-05-10

  Annie b'larsson VIP
Ja, sommaren har sina sidor.
De flesta av mina grannar har rest bort över sommaren. PUST!
2023-05-08

    Lena Söderkvist VIP
Något slags förstulen öronbetraktelse. Det är lätt att känna sig utanför emellanåt.
2023-05-08

  Respons VIP
Antingen som delad glädje eller som brist på glädje. Dubbeltydigt och spännande!
2023-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP