Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris från 2012


Morgonsol och strukturer som skapar enkelhet


jag tycker kylan är frisk
som en stillande mekanism
från naturen

solen är mäktig i morgonen
den får mig att le
du skriver förtroenden jag gillar

tankarna är brusiga mönster
inte alls som den färdigställda målningens klara
struktur

den talar om något helt annat
som en symbol från min själ en annan tid
en framtid

målningen och naturen
morgonen och solen
gäckar den melankoliska drivkraften

får mig att glömma en stund
vädra ut
friska upp mitt sinne

lysa i mörkret
mysa
i minnet

och sinnet varsebli
något annat

en fantasi

















Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-09 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP