Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett stycke bokstäver i en kombination; om den här jävla kärleken


om du vill; vill jag verkligen se dej gå

 

du

jag tror vi är färdiga nu

jag tror ondskan nått sin botten 

där den seende tomheten bara växer

jag tror rädslan öppnar nya vyer

öppnar

 

jag slutar aldrig tro

det är en form av tillit

 

och fan ska veta att jag älskar

jag älskar

jag älskar dit orden är slut

och du sa; om du vänt dej mot mej och sagt:

- men du är allt

 

du var allt

du är allt

därför låter jag dej gå om du vill

 

men då vill jag

att du verkligen

 

går




Fri vers av sol
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-08-13 22:00



Bookmark and Share


  leopardia
just så. du vet. jag vet att du vet. tänkte skriva när jag läste dikten efter den här att du skriver så att man blir glad. och visst kanske det finns att finna glädje även här, men ja... du vet att jag vet precis hur det känns. tack.
2006-08-25

  Last Word Spoken
"om den här jävla kärleken"

Instämmer med dig och dem kommentarerna som finns här under.

Verkligen en gripande text om "jävla kärleken".
2006-08-13

  Trubbel
oj, den här var verkligen bra! har ingen vettig kritik att ge... gillar den väldigt! :)
2006-08-13

  Anders P VIP
vägskäl, sorg och smärta men ändå hopp och framtidstro. Så tolkar jag.
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol