Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Okej att rimma "dig" med "dig" tre gånger..? gränsfall


Att falla naken

Att jag som aldrig faller,
som aldrig fryser, gråter
kristaller.
Att jag ligger naken
vaken, med smaken
av dig.
För det är svårt att vara naken,
svårt inför dig.
Att gå sönder är att vara naken,
och att vara det med dig.




Bunden vers (Rim) av Hanna Winnerby
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-14 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Winnerby