Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina Ögon

Jag vet nog ingenting om skönhet
men jag har sett dig le.

Jag vet nog ingenting om kärlek
men du sa saker som fick mig att älska.

När ingen sa ett ord om hur eller varför
hade dina ögon redan berättat.

Jag vet nog ingenting om skönhet
men jag vet om att du finns.




Skapa | Skriva av Hanna Winnerby
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-10 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Winnerby