Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröjorna

En gång när vi var fulla
så höll du i mig hårt.
Allting som var trasigt
kändes plötsligt mindre svårt.
Nu vill du ha tillbaka
det jag låna samma helg.
Förlåt att jag blev kär igen
och att det inte var i dig.




Bunden vers (Rim) av Hanna Winnerby
Läst 35 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-10 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Winnerby