Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den förlorade visan

Om solen och sommarn
har alla rader redan skrivits.
Hur många lappar
bärande visor
har nu i sopkorgen rivits?
Nog bäst som det blev
att ingen fick se vad jag skrev.




Övriga genrer (Kåseri) av Hanna Winnerby
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-15 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Winnerby