Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett fönster utan hasp, ett fågelbo vid karmen

Ett fönster utan hasp,
ett fågelbo vid karmen.
Mitt liv i den här jävla stan
ska dö nu, det lovar jag.
För tvungna saker has ju,
ja mycket som är svårt.
Står det öppet där
vill jag strypa det
livet väldigt hårt.
Men än lutar jag utöver
fönstret utan hasp,
ett fågelbo vid karmen.




Fri vers av Hanna Winnerby
Läst 74 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-31 20:16



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om din lakoniska text. Förmedlar sannerligen känslor.
2023-06-01

    Sefarge VIP
Tätt beskrivet om
Naturalism och
Urbanism likt
Ying o Yang
på något
Vis?
;)

2023-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Winnerby