Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal kärlek

Gammal Kärlek
är väl som en bärnsten,
den brinner inte längre.
Men när jag ser dig igen
ligger dina tårar
torkade i mina händer.




Fri vers av Hanna Winnerby
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-01-10 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna Winnerby