Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förstår nog inget alls om vatten

Du syns inte längre
men jag anar dig blank.
Blank som hav utan vind
blir du kvar
drömmandes om gloriaringen.
Den du trätt på mitt huvud
innan jag klev ombord.
Du förstår nog inget alls om vatten.




Fri vers (Fri form) av Hanna Winnerby
Läst 69 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-14 22:03



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa så psykologiskt intressant?
Att hänge sig åt hängivelsen.
Men knappt om personen
Som går omkring,bär
och när den?
2023-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Winnerby