Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenhelige Trumph

Trumph är den store oppurtisten.Ena dagen skälle han på Svrige och menar att vi är rasister som ska åtala en namngiven artist som är åtalad för misshandel på öppen gata i Stockholm.
Nu erfar jag att Trumph vill återställa dödsstaffskravet i USA och då hör man att det är afroamerikaner som nu vistas i fängelser där man nu väntar på avrättning.




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-05-15 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP