Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

variant på borsprunget

Inte
Bakom soffan
Inte
Under bordet
Är det
Det bevingade ordet
Jag vet lika lite
När det blev försvunnet
Som när det en gång förut blev funnet
Men nu söker jag
Det dolt uppenbara
Var, var, var
Kam det vara?




Fri vers (Fri form) av tomfolke
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-15 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke