Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du tar mej

 

men om du ska snärja mej

med dina bakväcklade genvägar

så ge upp redan nu!

jag är inte mottaglig

 

jag vet vem jag är

men om jag visste svaret

skulle jag aldrig försöka skriva mej till det

men det uttjatade älska - är ett faktum 

 

då jag ser evighetsögonen glimta

och senorna spela svettigt

fylls jag av

skräckblandad förtjusning

och kapitulerar

 

och - 

när du kysser mina nymålade tånaglars mjuka topp av hud

sprids kåtheten ohämmad

och

lusten kittlar mej till vansinnesäventyr

 

jag vet att du kan kasta mej in i evigheten

vräka mej ner

där jag med fånig min och svällda bröst

bara låter dej ta

 

 




Fri vers av sol
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-08-13 23:18



Bookmark and Share


  Propella
Du har verkligen en egen stil. Jag älskar den. Du är levande, och jag kan inte annat än dras med och förundras.
2006-08-21

    ej medlem längre
jag kapitulerar också
kommer då aldrig få till sådan härlig text
mums på dig
2006-08-16

  Anders P VIP
Man är aldrig så sårbar och lättledd som i förälskelsen. I detta fall med erfarenheter från tidigare toppar och dalar. viktig insikt. Gillar ordet "bakväcklade" är det ditt eget eller något från den lokala dialekten?
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol