Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
TrollTörnTrappan gav mig fyrfotafångar, bumerang och motsvara. Jag adderar aderton ord, och av dem väljer jag ut tre till Lena Söderkvist. Med i denna ystra dans är också Chan, Cikoria blå, Respons och från o till prima donna.


Kosläpp (stafett)


Till fåglars kakofoni
bångstyrebotar korna
sin boreala katatoni.
Fyrfotafångar (forna)
far som bumeranger nu;
deras brutala ”muu!”
motsvarar tjut av eufori!




Bunden vers (Rim) av Gunwale VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-05-17 18:43



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Väldigt bra! Applåd.
2023-05-23

  Annie b'larsson VIP
Väldigt bra! Applåd.
2023-05-23

  ResenärGenomLivet VIP
Kul beskrivning om ett kosläpp...jag vet att det kan vara riktigt roligt att se...
2023-05-22

  TrollTörnTrappan VIP
Fick googla oxå, både boreal och katatoni. Kan deras samverkan vara synonymt med typ "nordbors förlamande tungsinne"?!? [som mao botas här].
2023-05-19

  TrollTörnTrappan VIP
Du kan då sannerligen få ihop det!

Som ett kul litet korsord [kor-sord?] med inte desto mindre avancerade led.

Allt i ett sammanhang som man föga kunde räkna ut på förhand!?!
2023-05-19

    Lena Söderkvist VIP
Man gläds med korna. Härlig vers med rim och skojiga ordval.
2023-05-18

  Cikoria Blå VIP
Här beskrivs kornas glädje över att bli utsläppta, på ett sätt som garanterat aldrig skett förut.
2023-05-17

  Respons VIP
Nyord skapande och fyndigt med helt rimliga rim.
2023-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP