Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nimis

spänningar släpper
sjunker
ger färg åt
bleka fingrar

där står Nimis
på sin strand
genom tystnaden
talande sitt språk
över havet

bara denna drivved
känner havets form
denna frihet
hämtad ur djupens
dolda suckar




Fri vers av Zacharias Corbies
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-08-14 00:13



Bookmark and Share


  Starfish-Aura
Åh va vackert...
//Mjao
2007-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Zacharias Corbies
Zacharias Corbies