Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slängt ut gamla sängen pga lopprisken, får sova i soffan och det gör ont, det gör ont, det gör ont...


Det hänger på en höft


Välbefinnandets stora gåta
Var har denna smärta kommit från
om inte det hårda underlaget
min saknad efter en bra madrass

Gåtan är verkligen ingen gåta
det är precis som jag föreslagit
Till föga hjälp är receptfria piller
det värker i höften i alla fall

Klinikerna tar för mycket pengar
och vårdcentralen har stängt i dag
Jag måste ha hjälp nu på momangen
men vet att det inte går – åh, jag dör!



18/5 2023




Bunden vers (Annat versmått) av Lena Söderkvist VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-21 10:01



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
För övrigt att Söderkvist goes Philipsson - lite charmigt ändå?!?
2023-05-21

  TrollTörnTrappan VIP
Hoppas du hittar en bra kudde el dyl, inte bara för huvudbry, utan även att stoppa(s in under) höftens värk!?!
2023-05-21

  Adventus VIP
Kan relatera till din text. Jag kan känna din ångest.
2023-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP