Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poetisk stafett, tillsammans med Chan, TrollTörnTrappan, Cikoria Blå, Respons, Gunwale och prima donna. Få tre ord av föregående diktare och lägg till arton egna. Den här gången har jag fått brutala, fåglars och eufori av Gunwale.


Den egyptiska Kattkvinnan


Den brutala mänsklighetens vackraste påfund

var en högvälboren eufori

alla fåglars skräck

klädd i gyllene kläder

ett väsen okänt för Läderlappen.



19/5 2023




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-21 10:15



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Det här var lärorikt.
Inte visste jag något om
egyptiska kattkvinnor innan, men nu har jag googlat och är fascinerad.



2023-05-22

  TrollTörnTrappan VIP
Snygg associationsbana, att få till ett historiskt möte mellan katt och människa!?! (medan fladdermusen lugnt kan hänga kvar)
2023-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP