Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låt mig sväva


Lyft min själ

Lyft min själ nu när jag sitter i karmen och ögonen viker sig mellan persiennen, och solen glimmar in i strimmor som sträcker sig igenom mitt hårbotten och träffar väggen strax intill. Tvätta dina händer, litervis med tvål, göm dina kroppsdelar i en ask, och ge dom till mig. bryt dina ben och bränn dom, låt mig se dig brinna. Stanna upp tänk om, vad är det jag säger? låt mig se dig brinna, men inte din själ. Tillägg denna mening och du förstår precis vad jag menar. ditt yttre ska bort som plasten runt glassen eller korken på pennan.

Det som återstår är det som är minst, men det som gör mest, för din själ den återstår, och den lever i ditt brinnande plastiga

\"överdrag\".

Lyft min själ, låt oss dansa tillsammans.Göm våra askar i det som en gång var det förflutna, fortsätt att låta det vara så. Vår aska i asken lever i en otrygg atmosfär, men du och jag, våra själar tillsammans, vi lever i det trygga, som en gång var verkligheten.

Lyft min själ,
vännen.




Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-08-14 00:51



Bookmark and Share


  Lina S Magnusson
tackar så mycket:) alla har sina personliga uppfattningar, bara man får upp en bild av något positivt, vilket du tycks ha gjort(:
2006-08-14

    Laire
underbara ord, man får verkigen fram att man inte behöver ngt annat än varandra (som jag tolkar det). kör hårt ;)
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson