Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När alla

När alla ser,
då ler jag oftast glatt.
Men faktum är
att jag gråter varje natt.

När ingen ser,
tittar jag ofta ner.
Det är då jag vill förklara,
att jag faktiskt inte orkar mer.




Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-10 18:21



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Inte lätt att uttrycka sig, när man vill - det gäller att visa att man finns där, att man själv ska respekteras.... och inte gå och hålla inne med allting för sig själv.....och dessutom visa god min
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson