Halfway around the world, that wont stop me from calling you\"" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mariel, quiero verte, quiero verte, quiero verte. Eres mi amiga. \"Halfway around the world, that wont stop me from calling you\"


Por mi amiga Mariel

Tu alma brilló, cuando el verano paró,
Tu eres mi alma, la esperanza de mi vida.
Quiero darte mi corazon, para representar nuestra amistad.
Mariel, tu cara, tus ojos, tu carino.
Como está el mundo sin personas como tu?
Nada. Terible.
Necesitamos personas como tu para sobrevivir los problemas que hay en el mundo hoy.
Las ninos callejeros, los drogadictos, las personas que no tienen aqua.
AYUDA!
Personas que mueren.
A veces, quiero ser como tu, pero..
Yo tengo que acceptar mi misma.
Soy diferente.. como me dijiste.
El sol, el cielo, el mar. Todo es diferente.

Quiero ir a el cielo contigo,
quiero volar contigo, quiro mirar a los pajaros.
Siento libertad, solo cuando estoy contigo.
El libertad en nuestra mundo. NO HAY.
Donde está?
Mariel..puedes ayudar el mundo.

puedes crear un mundo mucho mejor!

Con tus ojos, con tu alma, con tu, amor...


Amigos para siempre.
Mariel!

/ Tu amiga Lina de suecia



SVENSK ÖVERSÄTTNING.

Till min vän Mariel.
\"Mariel, jag vill se dig, se dig, se dig\".
Du är min vän.

\"Halfway around the world, that wont stop me from calling you\"
.

Din själ sken, när sommaren passerade.
Du är min själ, hoppet i mitt liv.
Jag vill ge dig mitt hjärta, för att representera vår vänskap.
Mariel. Ditt ansikte. Dina ögon. Din kärlek.
Hur ser världen ut utan människor som du?
Inget. Hemskt.
Vi behöver människor som du för att överleva problemen som finns i vår värld idag.
Gatubarnen, Narkomanerna, Människorna som inte har vatten.
HJÄLP!
Personer som dör.
Ibland, vill jag vara som du, men..
Jag måste acceptera mig själv.
Jag är annorlunda, som du sa mig.
Solen, Himlen, Havet, allt är annorlunda.

Jag vill fara till himlen med dig,
Jag vill flyga med dig, jag vill se fåglarna.
Jag känner frihet, bara när jag är med dig.
Friheten i vår värld. FINNS INTE.
Var är den?
Mariel.. du kan hjälpa världen.

Du kan skapa en mycket bättre värld!

Med dina ögon, din själ, med din, kärlek...

Vänner för alltid.
Mariel!

/ Din vän Lina från Sverige




Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-19 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson