Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Substans av nostalgi

lätt på substans av nostalgi
sluka upp det som var men ändå låta bli
frekvensen som en ivrig dans tätt intill
vilja hoppa högt men ändå stå still
skapa melodier i en värld av extas
se en värld växa men strax förbluffas i ett ras
bilder av korall, likt tavlor i dur
isolerar signalerna likt en känslomur
stirra, men med lösning i hand
ro med penselskaft, snart till gränslolösaland.
rasselsilver inte längre som slutmål
obalans-dans på smalhet av nål.
tankar, flöde, förening, fröjd och tankar.
trots förenandet av bild plus bild,
ständigt substans av nostalgi som bankar.




Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 490 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-17 02:30



Bookmark and Share


    Nymphette
så jäkla bra lina, är så glad att jag hittade dig här :) //Rebecka
2010-09-16

  Spider
Det här var verkligen bra skrivet och jag tar till mig alla orden här. Ser en obalans men ändå en balans. Vet inte hur jag ska förklara, men det var riktigt bra det här!
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson