Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök


Tynglöst

ett spel av gungornas takt.
står grässtrå efter strå och stirrar på mig.
en sekund var
- som ett kort grässtrå -
en
evighet

gummicirkel och vinddrag.
kedjor av kärlek,
springer som ljudlöst,
när det brister.
en sekund var
- som ett andetags existans -
en
evighet



tynglöst men tungt.
flytande.




Fri vers av Lina S Magnusson
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-08-14 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lina S Magnusson
Lina S Magnusson