Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick badmintonfjäder, förefaller och återupplockar av TrollTörnTrappan, lägger till 18 ord varav tre skickas till Lena Söderkvist. Med i leken, varv efter varv, är också Cikoria blå, Respons och ev prima donna.


Lunation (stafett)

Dagarna återupplockar månen
ur östra horisonten var dag
Men just idag förefaller den födas fram,
underviktig, ur eftermiddagsskyar
skira som badmintonfjädrar.




Fri vers av Gunwale VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-24 17:17



Bookmark and Share


  Respons VIP
Blev en vacker naturbeskrivning som heter duga.
2023-05-25

  TrollTörnTrappan VIP
Skyarnas liknelse med badmintonfjädrar, så skönt!!!

Ur min horisont kunde detta ha handlat om solen, men uppenbarligen är det månen man följer.
2023-05-24

    Lena Söderkvist VIP
Läckert!
2023-05-24

  Cikoria Blå VIP
Så grant!
2023-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP