Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex för ett svanpar i fiss moll




han har henne fast
hon kommer inte loss
förrän han kommer

han är ovillkorlig i sitt begär
obarmhärtig
bökar på som sista stund vore kommen

de låter
i ena stunden som trumpetande elefanter
i nästa ett tyst kluckande

han ger henne en lågmäld viskning
känner ni nu Miss Swan
hur jag älskar att knulla er

så ett tu tre är han klar
och paret bryter upp
hon så uppfylld av kärlek

men det tar blott nån sekund
ett par snabba vattentramp
så är han på henne igen

var han inte klar
skulle han viska nåt mer
lockade hon med sin lukt

jag vet en kvinna
jag skulle vilja vara svan med
på en lantlig sjö nånstans

eller havet
med vatten som skiljer länder åt
och därför måste vara salt

i ett sånt vatten
skulle jag lägra henne
kladda ner hennes fjädrar




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-24 19:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En frisk fläkt, denna dikt!
2023-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP