Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattskeppet

Efter en dag
Efter ett liv
Kommer nattskeppet

Hämtar upp dina
lösa segel
och slitna tampar

Ställer kurs
kravlöst mot
ditt skrov





Fri vers av Lilla vän
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-25 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän