Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonen allt

Att inte vilja mer
Att dra åt snaran
Att lämna allt
Att sluta allt
Ögonen allt
Att inte längre
allt kan skada

Att inte vilja mer
än att få ro




Fri vers av Lilla vän
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-02 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän