Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprite

Griff
Spliff
Garageriff
Giraffhals
Spaghettihipp
Darrande grepp
Oljepolett
Dansar en tango
Apelsin it
Geckofett
Rom i lugn
Regn i ugn
Kondens
Reflex
Kondoleans
Kondor
Seans
Återupptas
Grustag
Struntsmuts
Struts
Smutsmun
Kiwipippi
Lättgräddad
Pizzanipprig
Fuskhudad
Så försiktig
Likriktig
Lökmadam
är ru' kittlig?
On top
Överviktig
Full press
Kör i nitti
På tretti
Vaknar
med snitt i
Ambulans
Glans
Glansiga
Pärlemorflamsiga
Lustgasglansiga




Fri vers av Lilla vän
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-03-10 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän