Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hade en hästtjej en gång

Citronsorbet och vodka
Vi får väl ses och shota
Nu när vi är äldre är
vi inte lika hota

Du i spets
Jag trapets
Levde knapert
Crystal meth

Glömde/gömde
känslor på hög
Tände eld med
lampolja, trög

Trög
Ett sätt att förminska sig själv
Ett sätt att låta sig förödmjukas
Ett sätt att inte förstå det
destruktiva i en
kärleksrelation

Vi mot noll
En motgångsdebut
Nukleär atoll
Godnatt - det är slut




Fri vers av Lilla vän
Läst 32 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-17 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän