Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde klippa mig

Jag borde klippa mig
Jag borde älska mig

Jag borde sluta tjuvlyssna

Jag borde träna hårdare
Jag borde träna

Jag borde svära oftare
Jag borde slåss
Jag borde slå mig gul och blå
Jag borde få göra det - oftare
Utan att det gjorde ont
Utan att jag skadade någon

Jag borde klippa mig
Jag borde älska mig




Fri vers av Lilla vän
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-02 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän