Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror inte det blir hummer till middag

Fattigmånad
Nudlar -
Torra kryddor
Saltet är slut
och gröten
och grönsakerna
Ja vad tror du?

Och apelsinerna
och medicinerna
Countryn är inte slut
men batterierna
till spelaren




Fri vers av Lilla vän
Läst 42 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-15 01:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Konsten sägs vara fri, det som int går att säga, det går att skulptera fram...
2024-03-18

    ej medlem längre
Gillar den övergripande tanken men finns ett par detaljer jag inte förstår - trots högst medveten eftertanke.
"-" efter Nudlar, är det en generell lugn paus eller en poängterad paus?
Sen så kommer väl den eviga debatten om poesi som ägd av konsument eller ägd av producent - men tror inte att batterispelare är särskilt relaterbara.
Om fallet är att inte vilja vara relaterbar, så går det över mitt dumma jävla huvud
2024-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän