Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hört om

Hört om
tallar
- vindutsatta
som strävar efter
något att leva för

Så vi
barn

Hört om
nätter
- blodsprungna
som bleks av
solkyssarna

Så vi
barn




Fri vers av Lilla vän
Läst 39 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-17 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän