Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formatet

Formatet
Det ultimata
Det är ödmjukt
som att möta
någons läppar
första gången




Fri vers av Lilla vän
Läst 24 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-02 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän