Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat öppnar sig



Då våren är över
vandrar jag åter
tillbaka på vägen
som leder till mitt hjärta

Rösten ljuder
med en styrka
genom trädtopparna
över bergen

Som ett eko
upprepar sig igen
öppnar nya riktningar
människor kommer in

Jag drivs framåt
av den kraften
Mina steg är långsamma
men stadiga










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-29 08:42



Bookmark and Share


    Max Poisé
Fick en skön känsla av din dikt som behagade i en värld där nästan allt fryser…
2023-05-29

  kerstin skriver VIP
vackert <3
2023-05-29
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP