Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var rädd om dom Sköt om dom som dina


Tänder

 

Ögon gamla som nya

behöver styrka klarhet

för att se världen planeten rymden

i sina rätta färger och rörelser

 

Inte tro det är glansiga kolapapperskarameller

eller chockladpraliner apelsinklyftssötisar eller

störtande lakritsstenar från rymden

veta att vi fortfarande inte kan se allt

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-05-29 23:26



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Just nu skymmer kriget det mesta av chokladen.
2023-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström