Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi


bokstäver är som siffror

bara det att bokstäverna sjunger

berättar jublar viskar skriker

ur fantasi in i värkligheten 

siffrorna kräver kanske mer

men det är inte säkert

1+1=2

5x6=30

35-17=18

hur kul är det

möjligtvis för en matematiker 

inte för en poet






Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-31 10:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra formulerad hyllningstext till de skrivna orden.
2023-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP