Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt i det lätta


Ohörbara

 

Korpars tungor

klapprande i sammetsrött så

virvlar orden omkring

en del tunga likt orkaner

 

För att träffa våra kontaktytor

andra mjukt osynliga

lika lätta som luftens

tystnad




Fri vers av Irene Backström
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-05-31 17:22



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Sinnlig existentialism i de högre rymderna. Behaglig.
2023-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström