Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I min jacka finns


Nycklarna

 

Tapeterna var nyuppsatta

Min själ hoplappad av klister

Mitt brinnande hjärta svagt

Alla ord sönderrivna

Regnet tunt som spindelnät




Fri vers av Irene Backström
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-05-31 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström