Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveriges 2-sidiga National-firande




Är som ett mynt
Krona eller klave?

Den ena sidan
Maktens o Rikets
National-dag 6 Juni

Den andra sidan
Folkets dag på
Midsommar-afton

med olika landskaps
dräkter

Och känslofirandet
Det blir väl därefter?





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-06 13:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Femhundra år som land
jag undrar ibland
kommer vi gå i land
med femhundra till?
2023-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP