Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem säger vad ?


Varför blev du poet ?





Vet inte.
Jo vi vet väl.
Nädå jag vet inte.
Jo men kanske dom vet.
Nej baske mig, ingen aning.
Jo men det var väl det där att....
Skit på dig, vi har inte den blekaste.
Men det har jag väl, du är väl inte dum heller.
Inte dum kanske men inte fan äru normal på nåt sätt.
Försöker bara göra en gärningsmannaprofil, jävla grinolle.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Gunnar Hilén VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-06-06 18:59



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
*mördare
2023-06-06

  Onomatoprofet VIP
Make. Far. Hederlig medborgare . Möddare och poet.
2023-06-06

  Minkki VIP
kolla Prismas program om hjärnan på yle ettan, gick för ett par timmar sedan men kan ses efteråt
2023-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP