Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Dröm ett


Liv

 

Se natten vandrar

genom sovande kvarter

regnets tårar hörs mot fönstret

 

Drömmen  tar henne med

till kokosnöttsstranden 

där han tar henne under armen

 

Ditt liv börjar här under palmens

gröna blad säger han

 

 

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-06-07 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström