Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trasiga hjärtan behöver


Omsorg

 

Varför inte älska

klart öppet som solrosväxande

ängar bredvid älven som låter sina

vita sidenmoln blåsa ditt hjärta tryggt

 

Tankarnas sorg sakta sluta sig i lyckosömn

över att du finns att bära den




Fri vers av Irene Backström
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-06-07 12:33



Bookmark and Share


  KamomillKillen VIP
Fin dikt
2023-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström