Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU

Jag börjar denna dikt nu.
Det är junikväll.
Gardinen fladdrar lätt.
Hustrun stickar.
Hunden sover.
Jag slutar denna dikt nu.




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-09 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP