Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Road kills

 Det ligger lik längs med vägen


som du passerar varje dag


liv som släckts


Blodiga, sönderslitna kroppar


Liv som tystnat och lämnats 


men vem bryr sig om ett överkört och dött djur


när man måste åka bil till sitt arbete varje dag


så man kan få pengar


så man kan betala lånet på sitt hus


som man efter jobbet


åker hem till


för att sova i…




Fri vers av Jess1
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-06-10 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess1
Jess1