Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hokuspokus PARADOX


Med lite tur så kommer kanske någon minnas dig om hundra år


om det är det du vill.


 


Eller vad är egentligen meningen med ditt liv?


 


Kanske att bara få njuta av livet, att frossa i livets läckerheter.


Äta mer än du behöver och äga mer än du behöver.


 


och att skaffa barn… för det är en rättighet?!


För att det är viktigt att föra sina gener vidare (annars kan ju mänskligheten dö ut......!) som sen


måste leva i konsekvenserna


av den förfallna världen


som du lämnat efter dig


 


men det är ju bara dina geners framtid det handlar om


och då spelar det ju ingen roll för dig


för då är du antagligen redan död


och förhoppningsvis inte ens ett minne blott


så det är ju bra


för det är ju inget man vill bli ihågkommen för i alla fall.




Fri vers av Jess1
Läst 55 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-10 03:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess1
Jess1