Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns alltid en eld att


Se

 

Blundar  genom  drakars  eld

förnuftets obotliga logik

gömmer livets lagar i krukskärvornas tystnad

 

Fågel Fenix blir ett Silverägg

för att alltid återfödas

där sagorna förändras

blir en eld i stundens tid

 

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-06-11 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström