Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

 

När solen sig sakta sänker
och vinden har gått till ro
då sitter jag här och tänker
på hur skönt det är att bo

På en plats med frihet för alla
få leva precis som man vill
med inga kanoner som skalla
bara lyssna till fågelns drill

Önskar det alltid blir så......

 

copyright (christin lederman)

 

 




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-06-11 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP