Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Planta

Den varma kärleken

Se den växa sakta

Slå ut i full blom

Genom livet växer sig starkare

Får uppmärksamhet

Omtanke  omsorg

Se ljuset mellan molnens formation

Svåra regnet faller ned

Blir fångad i en spiral

Låt då se kärleken

Överlever  frodas

Ger inte upp växer på nytt




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-06-15 11:27



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
kärlek i utvecklingen
2023-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP