Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sårbar fjäril

Flyger ensam

Genom livet 

Vingarna rörs febrilt

Bär på en sorg

Inte finna sin plats i livet

Längtan finns djupt inne bli sedd

 Någon ser fjärilen tar upp i sin hand

Vingarna skimrar i vitt med svarta prickar

Fjärilen sitter helt stilla

Tills den lyfter igen

Flyger ut i sommarens fagraste tid

Istället för ensam stark och fri




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-06-15 11:42



Bookmark and Share


  Koloristen
Fin.
2023-06-16

  alicja lappalainen VIP
en metafor för letandet efter en livsmening.
2023-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP